כמו במסעדה: מתכון לאורז עם פירות יבשים
אורז הוא תוספת מושלמת תמיד. אבל הבאנו לכם מתכון שישדרג את האורז שלכם. תתחילו להתרגל למחמאות!

מה צריך למתכון?
2 כוסות אורז, 2 שיני שום, בצל בינוני, חצי כוס צימוקים, 3 כוסות מים רותחים, 7 משמשים מיובשים חתוכים, 8 שזיפים מיובשים מגולענים חתוכים, חצי כפית אבקת קינמון, מעט פלפל שחור, כפית מלח
איך מכינים את המתכון?
1. נחמם בסיר עם שמן את הבצל הקצוץ. נוסיף לו את השום, המשמשים והשזיפים.
2. נוסיף לסיר את האורז ונתבל בפלפל שחור, מלח וקינמון. נביא את התערובת לרתיחה.
3. נבשל את האורז על אש בינונית עוד כעשרים דקות.
4. לאחר מכן נכבה את האש ונשאיר את הסיר לעוד עשר דקות כשהוא סגור.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
- © כל הזכויות שמורות
