דברו איתנו
מתכונים לשבת

כמו במסעדה: מתכון לאורז עם פירות יבשים

אורז הוא תוספת מושלמת תמיד. אבל הבאנו לכם מתכון שישדרג את האורז שלכם. תתחילו להתרגל למחמאות!


10/05/23 | י"ט אייר התשפ"ג
כמו במסעדה: מתכון לאורז עם פירות יבשים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

2 כוסות אורז, 2 שיני שום, בצל בינוני, חצי כוס צימוקים, 3 כוסות מים רותחים, 7 משמשים מיובשים חתוכים, 8 שזיפים מיובשים מגולענים חתוכים, חצי כפית אבקת קינמון, מעט פלפל שחור, כפית מלח

 

איך מכינים את המתכון?

1. נחמם בסיר עם שמן את הבצל הקצוץ. נוסיף לו את השום, המשמשים והשזיפים.

2. נוסיף לסיר את האורז ונתבל בפלפל שחור, מלח וקינמון. נביא את התערובת לרתיחה.

3. נבשל את האורז על אש בינונית עוד כעשרים דקות.

4. לאחר מכן נכבה את האש ונשאיר את הסיר לעוד עשר דקות כשהוא סגור.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות