אתם הולכים להתאהב: מתכון לרוגלך קינמון
אוהבים רוגלך? ניסיתם רוגלך קינמון? המתכון הזה הולך לשדרג לכם את השבת הקרובה!

מה צריך למתכון?
עבור הבצק:
כוס חלב, 60 גרם חמאה, 3 ושליש כוסות קמח , 21 גרם שמרים טריים, חצי כוס סוכר, ביצב, קורט מלח
עבור המלית:
כף קינמון, 240 גרם חמאה חתוכה לקוביות, 125 גרם סוכר חום כהה, 125 גרם סוכר לבן
עבור הסירופ:
חצי כוס סוכר, חצי כוס מים
איך מכינים את המתכון?
1. בקערת מיקסר נתחיל להכין את הבצק: נערבב יחד את השמרים, החלב והסוכר, ונניח את העיסה בצד לעשר דקות.
2. כעת נחבר וו לישה ונוסיף את הקמח ונערבב בעיסה במהירות נמוכה.
3. נמשיך לערבב ותוך כדי נוסיף ביצה.
4. כעת, כשהבצק יותר אחיד, נוסיף גם חמאה ומלח ונלוש עוד 10 דקת.
5. נניח את הבצק בקערה וניתן לו לתפוח עד שהוא מכפיל את עצמו.
6. נעבור להכנת המלית: עם וו גיטרה נערבב במיקסר את הסוכר ה לבן והחום, החמאה והקינמון, עד שמתקבל מרקם חלק ונוח.
7. נשים את הבצק על משטח מקומח ונחלק אתו לשני חצאים. כ חלק נרדד למלבן דק.
8. כל כל מלבן נמרח מהמילוי שכבה דקה ונקפל כל אחד לחצי.
9. כעת שוב נרדד את המלבנים, וכל אחד מהם נפרוס לצורת משולש.
10. נגלגל את הבצק לכיוון השפיץ של המשולש, וכך נוצרת לנו צורה של רוגלך.
11. נשים בתבנית אפייה וניתן להם לתפוח עוד כשעה.
12. נבריש אותם בביצה טרופה ונכניס לתנור בחו של 170 מעלות לכחצי שעה.
13. נכין את הסירופ: בסיר נחמם מים וסוכר ונביא לרתיחה.
14. כשהרוגלך מוכנים, נמרח עליהם את הסירופ.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
יאמיי: יצא לכם כבר להכין עוגת רוגלך?
את פשטידת התרד הזו אתם תרצו להכין שוב ושוב
מתכון לקרקרים בריאים שאתם הולכים להתמכר אליהם!
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת קראמבל שוקולד
מתכון לקציצות ברוטב ערמונים ובצל מקורמל
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
- © כל הזכויות שמורות
