דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד

רוצים לשדרג את מנת הפרגיות שלכם ולהוסיף לה מאפה שלא תוכלו להפסיק לזלול? נסו את המתכון הבא למאפה פרגיות


04/06/25 | ח' סיון התשפ"ה
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

חבילת בצק פילאס תורכי מופשרת, 800 גרם סטייק פרגית, רבע צרור כוסברה קצוצה, פלפל אדום פרוס, 4 בצלים פרוסים, כפית מלאה מלח, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, חצי כפית כורכום, 4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק, כפית פלפל שטוחה, שומשום, 5 כפות שמן

 

איך מכינים את המתכון?

1. נחמם את השמן בסיר ונטגן היטב את הפרגיות משני הצדדים.

2. נניח את הפרגיות להתקרר ובנתיים נטגן בסיר את הבצל והפלפל עד שהם מזהיבים.

3. נחתוך את הפרגיות ונחזיר אותן לסיר. נוסיף את התבלינים והכוסברה.

4. נערבב הכל היטב. כאשר הנוזלים מתאדים נצנן את התערובת.

5. בנתיים נחצה את הבצק לשלושה חלקים, ובכל חלק נניח  במרכזו את המילוי.

6. נסגור את הבצק מלמעלה, נבריש אותו בביצה טרופה ונפזר מלמעלה שומשום.

7. נאפה בחום של 190 מעלות עד שהבצק מזהיב.

 

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות