דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון לקציצות ברוטב ערמונים ובצל מקורמל

תהיו בטוחים שקציצות כאלה חלומיות וטעימות מעולם לא טעמתם! אתם חייבים לנסות את המתכון לקציצות ברוטב ערמונים ובצל מקורמל


04/11/25 | י"ג חשון התשפ"ו
מתכון לקציצות ברוטב ערמונים ובצל מקורמל

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

 

עבור הבשר:

חצי קילו בשר טחון, 3-4 כפות גדושות פירורי לחם, חצי תפוח אדמה מגורר, ביצה, חצי כפית מלח, רבע פלפל אנגלי טחון, רבע כפית פלפל שחור, בצל מגורר

 

עבור הציפוי:

2 ביצים, חצי כוס קמח, שמן

 

עבור הרוטב:

מלח, כף סוכר חום, כפית פלפל אנגלי טחון, כפית פלפל שחור גרוס, 2 כפות סילאן, כוס וחצי של מים, 4 כפות שמן זית, 2-3 שקיות ערמונים, 2 שיני שום פרוסות, 2 עלי דפנה, 6 בצלים פרוסים

 

איך מכינים את המתכון?

1. בתחילה נכין את הקציצות: נשים את כל רכיבי הבשר בקערה ונמעך יחד עם הידיים עד שתתקבל תערובת אחידה.

2. נגלגל את הבשר לכדורים ונמעך אותם מעט.

3. לאחר מכן את הבשר נטבול בקמח ואז בביצה טרופה.

4. נחתם שמן עמוק במחבת ונטגן את הקציצות משני הצדדים, ואז נוציא אותם לצלחת.

5. בנתיים נכין את הרוטב: נחתם שמן ונטגן את הבצל. על מנת שהוא יתקרמל נערבב כל כמה דקות ונוסיף רבע כוס מים.

6. ואז נוסיף את שאר מצרכי הרוטב ונערבב היטב.

7. כאשר יש בעבוע נכניס את הקציצות פנימה ונבשל הכל יחד עוד כשעה.

 

בתיאבון! 

 

 

 

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות