מרשים בלי להתאמץ: מתכון לדגים צלויים
זה מתכון שבו אתם כמעט לא צריכים להתאמץ, אבל התוצאה כל כך מרשימה וטעימה!

מה צריך למתכון?
איך מכינים את המתכון?
1. בקערה נערבב את השום עם שמן הזית ומית הלימון, ונוסיף את הזעתר.
2. בדגים עצמם ניצור חרצים באופן אנכי (לא להגיע לעצמות).
3. נמרח את תערובת השמן והלימון, ונוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
4. את הדגים נניח על רשת לצלייה, ונשים פרוסות לימון מעל החתכים של הדגים.
5. את עגבניות השרי נניח ליד הדגים על הצלייה, ונצבל גם אותן בשמן זית, מלח ופלפל.
6. בחום של כ-170 מעלות נצלה את הכל כחצי שעה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
- © כל הזכויות שמורות