על סטייק כרוב כבר שמעתם?
על סטייק כרוב כבר שמעתם? אם לא, אתם כנראה הולכים להתאהב במתכון הקליל הזה והטעים כל כך

מה צריך למתכון?
חצי כרוב, 3 גבעולים טריים של זעתר או תימין ולקחת מהם רק את העלים, 3 שיני שום כתושות, 8 כפות שמן זית, רבע כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית מלח, רבע פלפל חריף קצוץ
איך מכינים את המתכון?
1. בקערה נערבב יחד את השום, הזעתר, שמן הזית, הפלפל החריף.
2. נוסיף פלפל שחור ומלח.
3. את הכרוב נפרוס לארבעה חלקים, וכל פרוסה נניח על יריעת כסף. היריעה צריכה להיות מספיק גדולה על מנת שיהיה אפשרי לעטוף בה את הפרוסה.
4. כל פרוסה נמרח בשתי כפות מהתערובת שהכנו.
5. נעטוף את הפרוסה בנייר כסף ונהדק.
6. את פרוסות הכרוב נצלה כך במשך 35 דקות בחום של 200 מעלות, ולאחר מכן נוריד את נייר הכסף ונצלה אותן עוד 25 דקות להזהבה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
- © כל הזכויות שמורות