דברו איתנו
מתכונים לשבת

על סטייק כרוב כבר שמעתם?

על סטייק כרוב כבר שמעתם? אם לא, אתם כנראה הולכים להתאהב במתכון הקליל הזה והטעים כל כך


15/09/25 | כ"ב אלול התשפ"ה
על סטייק כרוב כבר שמעתם?

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

חצי כרוב, 3 גבעולים טריים של זעתר או תימין ולקחת מהם רק את העלים, 3 שיני שום כתושות, 8 כפות שמן זית, רבע כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית מלח, רבע פלפל חריף קצוץ

איך מכינים את המתכון?

1. בקערה נערבב יחד את השום, הזעתר, שמן הזית, הפלפל החריף.

2. נוסיף פלפל שחור ומלח.

3. את הכרוב נפרוס לארבעה חלקים, וכל פרוסה נניח על יריעת כסף. היריעה צריכה להיות מספיק גדולה על מנת שיהיה אפשרי לעטוף בה את הפרוסה.

4. כל פרוסה נמרח בשתי כפות מהתערובת שהכנו.

5. נעטוף את הפרוסה בנייר כסף ונהדק.

6. את פרוסות הכרוב נצלה כך במשך 35 דקות בחום של 200 מעלות, ולאחר מכן נוריד את נייר הכסף ונצלה אותן עוד 25 דקות להזהבה.

 

בתיאבון! 

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות