מתכון משגע לחצילים אפויים בציפוי קריספי!
חצילים זה תמיד דבר טעים, אבל את המתכון הזה אתם כנראה תלכו להכין שוב ושוב ושוב!
עוד לא מחוברים לכל מה שיש לנו להציע? הצטרפו לכל הטוב שהכנו לכם ותישארו תמיד מחוברים! הקליקו כאן עכשיו >>>
מה צריך למתכון?
חציל גדול חתוך לפרוסות, ביצה, 3/4 כוס פירורי לחם, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף שמן זית, מלח, פלפל שחור, כפית תבלין מיובש של פטרוזיליה
איך מכינים את המתכון?
1. נניח את פרוסות החצילים במסננת ומשני הצדדים נפזר מלח עד שהפרוסות יתחילו "להזיע" ולהוציא נוזלים. פעולה זו מוציאה את המרירות מהחציל.
2. לאחר חצי שעה נשטוף את הפרוסות וננגב אותן.
3. בקערה נערבב את הביצה והתבלינים.
4. בקערה נוספ נערבב את פירורי הלחם ותבלין הפטרוזיליה.
5. כל פרוסת חציל נטבול בקערת הרטובים משני צידיה. לאחר מכן נטבול אותה בקערת היבשים ונהדק את פירורי הלחם היטב.
6. נניח את פרוסות החצילים על נייר אפייה משומן ונאפה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
7. לאחר מכן נהפוך את הפרוסות ונאפה אותן עוד כרבע שעה.
בתיאבון!
הפעל טיימר (10 דק’)
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מתכון מנצח וגורף מחמאות: מתכון לריזוטו סלמון
מתכון למאפה פסטה: מנסים להיפטר מהחמץ? זו הדרך (הטעימה) לעשות את זה
מתכון נדיר לפריקסה מושלם!
רעבים? מתכון לנודלס מוקפץ עם ירקות כמו במסעדה
לא רוצים להשמין בחג הזה? מתכון לאוזני המן מעולות ודלות קלוריות!
כאלה עוד לא טעמתם: מתכון לאוזני המן טופי קרמל
הכל הפוך: מתכון לאוזני המן מלוחות!
תגידו, עוגת בורקס כבר יצא לכם לטעום?
בריא וקל להכנה: מתכון מיוחד לאורז כרובית
לכבוד פורים קטן: מתכון לעוגת אוזן המן!
אי אפשר להפסיק לנשנש: מתכון לעוגיות קקאו מושלגות ומושלמות
טעים ומפתיע: מתכון לעוף ברוטב זעתר
חמים בפה ובלב: מתכון למרק דלעת וחומוס
בריא וטעים: מתכון למשקה חלב שקדים שיחזק אתכם
כמו במסעדות: מתכון לפסטה ברוטב רוזה
- © כל הזכויות שמורות