דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון משגע לחצילים אפויים בציפוי קריספי!

חצילים זה תמיד דבר טעים, אבל את המתכון הזה אתם כנראה תלכו להכין שוב ושוב ושוב!


26/09/23 | י"א תשרי התשפ"ד
מתכון משגע לחצילים אפויים בציפוי קריספי!

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

חציל גדול חתוך לפרוסות, ביצה, 3/4 כוס פירורי לחם, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף שמן זית, מלח, פלפל שחור, כפית תבלין מיובש של פטרוזיליה

 

איך מכינים את המתכון?

1. נניח את פרוסות החצילים במסננת ומשני הצדדים נפזר מלח עד שהפרוסות יתחילו "להזיע" ולהוציא נוזלים. פעולה זו מוציאה את המרירות מהחציל. 

2. לאחר חצי שעה נשטוף את הפרוסות וננגב אותן.

3. בקערה נערבב את הביצה והתבלינים.

4. בקערה נוספ נערבב את פירורי הלחם ותבלין הפטרוזיליה.

5. כל פרוסת חציל נטבול בקערת הרטובים משני צידיה. לאחר מכן נטבול אותה בקערת היבשים ונהדק את פירורי הלחם היטב.

6. נניח את פרוסות החצילים על נייר אפייה משומן ונאפה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

7. לאחר מכן נהפוך את הפרוסות ונאפה אותן עוד כרבע שעה.

 

בתיאבון!

 

הפעל טיימר (10 דק’)

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות