מתכון משגע לחצילים אפויים בציפוי קריספי!
חצילים זה תמיד דבר טעים, אבל את המתכון הזה אתם כנראה תלכו להכין שוב ושוב ושוב!

מה צריך למתכון?
חציל גדול חתוך לפרוסות, ביצה, 3/4 כוס פירורי לחם, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כף שמן זית, מלח, פלפל שחור, כפית תבלין מיובש של פטרוזיליה
איך מכינים את המתכון?
1. נניח את פרוסות החצילים במסננת ומשני הצדדים נפזר מלח עד שהפרוסות יתחילו "להזיע" ולהוציא נוזלים. פעולה זו מוציאה את המרירות מהחציל.
2. לאחר חצי שעה נשטוף את הפרוסות וננגב אותן.
3. בקערה נערבב את הביצה והתבלינים.
4. בקערה נוספ נערבב את פירורי הלחם ותבלין הפטרוזיליה.
5. כל פרוסת חציל נטבול בקערת הרטובים משני צידיה. לאחר מכן נטבול אותה בקערת היבשים ונהדק את פירורי הלחם היטב.
6. נניח את פרוסות החצילים על נייר אפייה משומן ונאפה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
7. לאחר מכן נהפוך את הפרוסות ונאפה אותן עוד כרבע שעה.
בתיאבון!
הפעל טיימר (10 דק’)
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
- © כל הזכויות שמורות
