טעים, טעים, טעים: מתכון למאפה זעתר ומוצרלה
המתכון הזה כל כך מיוחד וכל כך טעים, שלא תפסיקו להכין אותו! קבלו את המתכון למאפה זעתר ומוצרלה

מה צריך למתכון?
500 גרם קמח לבן, כף מלח, רבע כוס שמן קנולה, כוס וחצי מים פושרים, כפית זעתר, שף שמרים יבשים, כף סוכר
עבור הציפוי: 8 יחידות של אצבעות מוצרלה או גבינה צהובה, שף שמן קנולה, חצי כפית זעתר
איך מכינים את המתכון?
1. נערבב את הקמח עם הסוכר והשמרים.
2. נוסיף את הזעתר, השמן והמלח ונערבב. בהדרגה ותוך כדי ערבול נוסיף גם את המים.
3. נמשיך בפעולת הלישה עד שנקבל הצק מעט דביק ורך.
4. לתת לבצק להתפיח כשעה. לאחר מכן ללוש אותו קצת ולתת לו "לנוח" עוד חצי שעה.
5 את הבצק נהדק לתבנית אפייה ונחתוך למשולשים.
6. בין המשולשים שחתכנו נשים את הגבינה, ומעל את הזעתר.
7. את הכל נאפה כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
מתכון לחלת מפתח מושלמת!
מתכון מדהים לכרוב ממולא בשר ואורז
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
- © כל הזכויות שמורות