דברו איתנו
מתכונים לשבת

טעים, טעים, טעים: מתכון למאפה זעתר ומוצרלה

המתכון הזה כל כך מיוחד וכל כך טעים, שלא תפסיקו להכין אותו! קבלו את המתכון למאפה זעתר ומוצרלה


26/07/23 | ח' אב התשפ"ג
תהילים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

500 גרם קמח לבן, כף מלח, רבע כוס שמן קנולה, כוס וחצי מים פושרים, כפית זעתר, שף שמרים יבשים, כף סוכר

עבור הציפוי: 8 יחידות של אצבעות מוצרלה או גבינה צהובה, שף שמן קנולה, חצי כפית זעתר

 

איך מכינים את המתכון?

1. נערבב את הקמח עם הסוכר והשמרים.

2. נוסיף את הזעתר, השמן והמלח ונערבב. בהדרגה ותוך כדי ערבול נוסיף גם את המים.

3. נמשיך בפעולת הלישה עד שנקבל הצק מעט דביק ורך.

4. לתת לבצק להתפיח כשעה. לאחר מכן ללוש אותו קצת ולתת לו "לנוח" עוד חצי שעה.

5 את הבצק נהדק לתבנית אפייה ונחתוך למשולשים.

6. בין המשולשים שחתכנו נשים את הגבינה, ומעל את הזעתר.

7. את הכל נאפה כחצי שעה בחום של 180 מעלות.

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות