דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון מטריף להכנת פאי רועים מדהים שלב אחר שלב!

רוצים להכין פאי רועים טעים ברמות? הבאנו לכם מתכון שלא תסתבכו בו, הכל שלב אחרי שלב, עד שפאי הרועים מושלם


01/11/23 | י"ז חשון התשפ"ד
מתכון מטריף להכנת פאי רועים מדהים שלב אחר שלב!

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

עבור המחית:

חצי כוס שמן, חצי כוס מים, 8 תפוחי אדמה מבושלים, חצי כפית בהרט, מלח, פלפל שחור, חצי כפית כורכום, כפית של פטרוזיליה יבשה, מעט אגוז מוסקט, כפית פפריקה מתוקה

עבור המלית:

בצל קצוץ, חופן כוסברה קצוץ, חופן פטרוזיליה קצוץ, חצי קילו בשר בקר טחון

 

איך מכינים את המתכון?

1. את תפוחי האדמה המסושלין נמעך לפירה.

2. נרתיח מים ונוסיף חצי כוס מים ונערבב.

3. נוסיף חצי כוס שמן ומערבב.

4. נתבל בתבלינים עד שהחמחית רכה.

5. עבור המלית: נטגן את הבצל ונתבל בכורכום ובפפריקה.

6. כעת נוסיף את הבשר ונערבב.

7. נוסף גם את הכוסברה ואת הפטרוזיליה.

8. נטגן עד שהבשר מוכן.

9. נסנן את הנוזלים מהתערובת

10. כעת נניח בתבנית חצי מכמות הפירה, ומעל נשפוך את תערובת הבשר. מעל נניח את החצי של השני של תערובת הפירה.

11. נכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה.

 

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות