דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון טעים טעים וקליל: מתכון ללינגוויני עם עגבניות שרי

פסח חלף ואתם מתגעגעים למתכון פשוט להכנה שעשוי מחמץ? קבלו את המתכון ללינגוויני עם עגבניות שרי


30/04/24 | כ"ב ניסן התשפ"ד
מתכון טעים טעים וקליל: מתכון ללינגוויני עם עגבניות שרי

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

פסטה לינגוויני, 5 כפות פרמזן מגוררת, 2 כוסות עגבניות שרי חצויות, 5 כפות שמן זית, 4 שינישום, חצי כפית צ'ילי גרוס, חצי כפית פלפל שחור גרוס, עלי בזיליקום, מלח 

 

איך מכינים את המתכון?

1. נבשל את הפסטה.

2. נכין את הרוטב: את שמן הזית נחמם בסיר, ואז נוסיף את עגבניות השרי והשום, ומטגנים אותם יחד.

3. את עלי הבזיליקום נחתוך באופן גס  ונוסיף לתערובת.

4. נוסיף  גם תבלינים ונמשיך בטיגון.

5. כעת נוסיף חצי כוס מים ונמשיך בבישול.

6. נוסיף את הפסטה לתוך הסיר ונערבב.

7. נוסיף 3 כפות מהפרמז'ן.

8. כאשר הפסטה מוכנה, נוסיף מעליה את ייתר הפרמז'ן.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות