דברו איתנו
מתכונים לשבת

רעבים? מתכון לבורקס ביתי שלא תפסיקו לנשנש!

מי לא אוהב בורקס? הגיע הזמן קצת להתפנק ולהכין בורקס חמים וטעים בקלי קלות במטבח שלכם! נסו את המתכון הבא


09/07/24 | ג' תמוז התשפ"ד
רעבים? מתכון לבורקס ביתי שלא תפסיקו לנשנש!

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

 בצק עלים מופשר, ביצה, חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת, חצי בלוק בולגרית מפוררת, כוס גבינה צהובה מגוררת, חצי כפית מלח, חצי כפית אורגנו או בזיליקום, חצי כפית פלפל שחור, שומשום

 

איך מכינים את המתכון?

1. נערבב יחד את הביצה, חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת, חצי בלוק בולגרית מפוררת, כוס גבינה צהובה מגוררת, חצי כפית מלח, חצי כפית אורגנו או בזיליקום וחצי כפית פלפל שחור.

2. את בצק העלים נפרוס ונחתוך אותו לארבעה חלקים שווים.

3. על שתיים מהרצועות שנוצרו נפזר את התערובת שיצאה מלפני כן.

4. כעת נכסה אותן בשתי הרצועות המוספות, כך שוצרים שני בורקסים ארוכים.

5. נחתוך את הבצק לאורכו באמצע וברוחב כך שנוצרים ריבועים עבים.

6. נניח בתבנית אפייה, נבריש מעל ביצה ונפסר שומשום.

7. נאפה בחום של 180 מעלות כעשרים דקות עד להזהבת הבצק.

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות