הכנתם פעם עגבניות ממולאות? זה הזמן!
אתם אוהבים ממולאים? מעולה! אבל לבטח עגבניות ממולאות עוד לא יצא לכם להכין. אז קדימה, הפשילו שרוולים וגשו למטבח

מה צריך למתכון?
3. כעת מערבב יחד את כל שאר החומרים, ולא נוסיף את שמן הזית, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4. בשלב זה נוסיף שמען זית ונמשיך בערבוב עד שהתערובת שוב אחידה.
5. את התערובת שיצאה נמלא בתוך העגבניות עד קצותן.
מערבבים את כל חומרי המילוי למעט שמן הזית לתערובת אחידה. מוסיפים שמן זית ומערבבים־לשים לאיחוד. ממלאים עגבניות עד לקצה.
6. לתוכן העגבניות ששמרנו נוסיף 4 כפות שמן זית וכפית מלח, ונשים מעל לעגבניות. מלמעלה ניתן להוסיף גם ענפי טימין ועוד שמן זית.
7. נשים את העגבניות לצלייה בתנור בחום של 200 מעלות עד שהמילוי מעט יוצא החוצה ונהיה שחום.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
- © כל הזכויות שמורות