סוף צום ואין מה לאכול? מתכון לרוגלך מושלמים ב-10 דקות!
את המתכון הזה תשמרו טוב כי אתם הולכים להתאהב בו! קצר, פשוט והכי חשוב - טעים מאד!
עוד לא מחוברים לכל מה שיש לנו להציע? הצטרפו לכל הטוב שהכנו לכם ותישארו תמיד מחוברים! הקליקו כאן עכשיו >>>
מה צריך למתכון?
ביצה, צנצנת שוקולד, חבילת ריבועי בצק עלים, שוקולד צ'יפס, שבבי שקדים
איך מכינים את המתכון?
1. את ריבועי בצק העלים נפשיר עד שהם רכים.
2. נחתוך לשני משולשים כל ריבוי ונמרח עליהם שכבה של שוקולד. שימו לב שהשיכבה לא עבה מדי.
3. ניתן לפזר שבבי שקדים ושוקלד צ'יפס על השוקולד.
4. את המשולשים נגלגל לצורת רוגלך ונסגור אותם.
5. נסדר את הרוגלך בתבנית ונדאג להשאיר רווחים בין בצק לבצק כי הרוגלך יתפחו.
6. נשים בתנור לחום של 170 מעלות למשך כרבע שעה, ונגיש.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מתכון מנצח וגורף מחמאות: מתכון לריזוטו סלמון
מתכון למאפה פסטה: מנסים להיפטר מהחמץ? זו הדרך (הטעימה) לעשות את זה
מתכון נדיר לפריקסה מושלם!
רעבים? מתכון לנודלס מוקפץ עם ירקות כמו במסעדה
לא רוצים להשמין בחג הזה? מתכון לאוזני המן מעולות ודלות קלוריות!
כאלה עוד לא טעמתם: מתכון לאוזני המן טופי קרמל
הכל הפוך: מתכון לאוזני המן מלוחות!
תגידו, עוגת בורקס כבר יצא לכם לטעום?
בריא וקל להכנה: מתכון מיוחד לאורז כרובית
לכבוד פורים קטן: מתכון לעוגת אוזן המן!
אי אפשר להפסיק לנשנש: מתכון לעוגיות קקאו מושלגות ומושלמות
טעים ומפתיע: מתכון לעוף ברוטב זעתר
חמים בפה ובלב: מתכון למרק דלעת וחומוס
בריא וטעים: מתכון למשקה חלב שקדים שיחזק אתכם
כמו במסעדות: מתכון לפסטה ברוטב רוזה
- © כל הזכויות שמורות