מתכון מנצח לשבת: קדירת עוף בפטריות
המתכון הטעים והמושקע הזה יגרום לכולם ללקק את האצבעות ולכם לגרוף מחמאות
15/06/22 | ט"ז סיון התשפ"ב

עדיין לא הצטרפת לווטסאפ שלנו? כולם מוזמנים למשפחת אומרי התהילים הגדולה בעולם! לקבוצת פרק תהילים ביום לחצו כאן >> לקבוצת הסגולה היומית לחצו כאן >>
מצרכים:
להגשה
אופן ההכנה:
1. מצפים נתחי עוף בתערובת קמח, מלח ופלפל ומנערים את העודפים.
2. מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים את הנתחים כ־20 דקות להזהבה משני הצדדים. מוציאים את הנתחים לצלחת.
3. מוסיפים לסיר שום, פטריות, מלח ופלפל ומזהיבים תוך כדי ערבוב 8־10 דקות. מוסיפים מרטיני או יין ומגרדים את תחתית הסיר. מחזירים את נתחי העוף, מוסיפים עשבי תיבול ומרק או מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה, עד שהעוף רך והרוטב סמיך (לחלופין אפשר לאפות בתנור שחומם מראש ל־160 מעלות ללא כיסוי כשעה). מדי פעם מוודאים שלא חסרים נוזלים.
4. מפזרים פטרוזיליה ומגישים עם אורז או פירה.
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
לא יודעים מה לאכול בתשעת הימים? המתכון הזה הוא בשבילכם!
מלבי בסירופ מי ורדים כבר טעמתם הקיץ?
לא חייבים קמח: מתכון ללחמניות משגעות ללא גלוטן
שוב מחפשים מתכון? לשבת הקרובה: קיש פטריות קל ומהיר הכנה
מתכון מנצח לשבת: קדירת עוף בפטריות
עוגת קראמבל קקאו לשבת ואתם מסודרים!
סלט חצילים כזה - עוד לא טעמתם!
לכבוד שבת: עוגת ביסקוויטים קלה להכנה
התוספת שלא תוכלו לעמוד מולה: אנטיפסטי בתנור ב-10 דקות
שולחן שבת צבעוני: מתכון לטחינה ב-3 צבעים
ללקק את האצבעות: 5 מתכוני שוקולד קלים ללא אפיה
סלט ירקות עשיר במיוחד לכבוד שבת ב-5 דקות עבודה
בהבטחה: החמין הכי קל והכי טעים שאכלתם!
מיוחד: מאפינס שוקולד ללא קמח וללא סוכר!
מתכון לשבת: דקה הכנה לעוגת תפוחים מדהימה
- © כל הזכויות שמורות