מתכון לשבת

מתכון מנצח לשבת: קדירת עוף בפטריות

המתכון הטעים והמושקע הזה יגרום לכולם ללקק את האצבעות ולכם לגרוף מחמאות


15/06/22 | ט"ז סיון התשפ"ב

הגדלת טקסט

הקטנת טקסט

עדיין לא הצטרפת לווטסאפ שלנו? כולם מוזמנים למשפחת אומרי התהילים הגדולה בעולם! לקבוצת פרק תהילים ביום לחצו כאן >> לקבוצת הסגולה היומית לחצו כאן >>

מצרכים: 

 

להגשה

 

אופן ההכנה:

 

1. מצפים נתחי עוף בתערובת קמח, מלח ופלפל ומנערים את העודפים.

2. מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים את הנתחים כ־20 דקות להזהבה משני הצדדים. מוציאים את הנתחים לצלחת.

3. מוסיפים לסיר שום, פטריות, מלח ופלפל ומזהיבים תוך כדי ערבוב 8־10 דקות. מוסיפים מרטיני או יין ומגרדים את תחתית הסיר. מחזירים את נתחי העוף, מוסיפים עשבי תיבול ומרק או מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה, עד שהעוף רך והרוטב סמיך (לחלופין אפשר לאפות בתנור שחומם מראש ל־160 מעלות ללא כיסוי כשעה). מדי פעם מוודאים שלא חסרים נוזלים.

4. מפזרים פטרוזיליה ומגישים עם אורז או פירה.

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכון לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות