דברו איתנו
מתכונים לשבת

חמים בפה ובלב: מתכון למרק דלעת וחומוס

רוצים להכין מרק שישדרג לכם את הארוחה? מרק לא שגרתי אבל טעים מאד? קבלו את המתכון למרק דלעת וחומוס


03/02/24 | כ"ד שבט התשפ"ד
חמים בפה ובלב: מתכון למרק דלעת וחומוס

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

מים בגובה של הסיר, 5 גבעולי סלרי קצוצים, 2 בצלים בינוניים חתוכים, דלעת חתוכה לקוביות גדולות, 5 גזרים חתוכים, שמן קנולה, שום פרוס, 3 כפיות מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום, 2 קופסאות חומוס משימורים, כוסברה קצוצה, פטרוזיליה קצוצה

 

איך מכינים את המתכון?

1. נחמם את השמן בסיר ונטגן בו את הבצל.

2. לאחר שהבצל מוזהב נטגן גם את השום, וא נוסיף את הסלרי והגזר.

3. נוסיף את החומוס והדלעת ונבשל כשעה עד שהירקות רכים.

4. כעת נמשיך בבישול ונוסיף כוסברה ופטרוזיליה, ונתבל.

 

בתיאבון!

 

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות