דברו איתנו
מתכונים לשבת

בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי

רוצים לשדרג את הריזוטו שלעם ולהוסיף לו בריאות וטעם מיוחד? נסו את המתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי


10/06/25 | י"ד סיון התשפ"ה
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

2 כוסות  גריסי שיבולת שועל, 20 עגבניות שרי צבעוניות, בצל סגול, 3 כפות שמן זית, 2 שיני שום קצוצות, צרור תימין, 4 כוסות מים חמים, 250 מ״ל שמנת לבישול, כפית מלח

 

איך מכינים את המתכון?

1. את הבצל  הסגול נחתוך לקוביות קטנות ואת עגבניות השרי נחצה.

2. נטגן בסיר את הבצל ונוסיף לטיגון גם את השום.

3. כעת נוסיף לטיגון גם את העגבניות והטימין.

4. את הגריסים נוסיף לסיר יחד עם מלח ומים ונערבב היטב. נמתין לרתיחה.

5. כעת ננמיך את האש ונשיך לערבב מדי פעם. רוב במים צריכים להיספג בגריסים.

6. נוסיף את השמנת לבישול ונערבב עד שמתקבלת תערובת סמיכה.

7. ניתן להוסיף מלמעלה גבינה.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות