בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
רוצים לשדרג את הריזוטו שלעם ולהוסיף לו בריאות וטעם מיוחד? נסו את המתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי

מה צריך למתכון?
2 כוסות גריסי שיבולת שועל, 20 עגבניות שרי צבעוניות, בצל סגול, 3 כפות שמן זית, 2 שיני שום קצוצות, צרור תימין, 4 כוסות מים חמים, 250 מ״ל שמנת לבישול, כפית מלח
איך מכינים את המתכון?
1. את הבצל הסגול נחתוך לקוביות קטנות ואת עגבניות השרי נחצה.
2. נטגן בסיר את הבצל ונוסיף לטיגון גם את השום.
3. כעת נוסיף לטיגון גם את העגבניות והטימין.
4. את הגריסים נוסיף לסיר יחד עם מלח ומים ונערבב היטב. נמתין לרתיחה.
5. כעת ננמיך את האש ונשיך לערבב מדי פעם. רוב במים צריכים להיספג בגריסים.
6. נוסיף את השמנת לבישול ונערבב עד שמתקבלת תערובת סמיכה.
7. ניתן להוסיף מלמעלה גבינה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
- © כל הזכויות שמורות
