מתכון לכנאפה משוגעת, מתוקה וקלה להכנה!
לפניכם מתכון קל להכנה, טעים מאד שישמח כל אחד

מה צריך למתכון?
לכנאפה:
כוס שערות קדאיף, חצי כוס גבינה צפתית, חופן גבינת מוצרלה, 30 גרם חמאה, פיסטוקים
לסירופ:
2 כוסות מים, כוס סוכר לבן, כפית מיץ לימון
איך מכינים את המתכון?
1. נחמם יחד בסיר קטן את המים והסוכר ונביא לרתיחה במשך 10 דקות. ניתן להוסיף מלמעלה כמה טיפות לימון
2. את הקדאיף נחתוך באופן גס, כך שהשערות יהיו קצרות.
3. נמיס את החמאה במחבת, ומעל נסדר את הקדאיף. נשטח אותו על המחבת.
4. נפזר מעל את הגבינות.
5. נכסה במכסה את המחבת ונשים על חום בינוני.
6. עכבור חמש דקות ננמיך עוד קצת את הלהבה ונמשיך בבישול עד שהתחתית תהיה זהובה.
7. כשזה קורה, נהפוך את המחבת ונוריד את הכנאפה לצלחת, נפזר מעל את הסירופ ונשיפ שברי פיסטוק מלמעלה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
- © כל הזכויות שמורות