דברו איתנו
מתכונים לשבת

מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה

המתכון הזה כל כך פושט להכנה, וכל כך טעים! הגיע הזמן להכניס רענון במטבח שלכם: נסו את המתכון לרול גבינות, תרד וחביתה


18/08/25 | כ"ד אב התשפ"ה
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

4 דפי אורז, 2 ביצים, 20 גרם בולגרית מפוררת, 100 גרם עלי בייבי תרד,3 כפות קוטג׳, שמן זית, מלח, פלפל, ירקות חתוכים, ממרחים של אבוקדו, גבינה ופסטו

 

איך מכינים את המתכון?

1. נאדה במחבת את התרד עד שהוא מתכווץ מעצמו.

2. נעביר אותו לקערה ונוסיף לו תוך כדי ערבוב את הביצים, הגבינה הבולגרית, הקוטג' והתבלינים.

3. נשים קצת שמן זית במחבת כשהאש עוד סגורה, ואז נטבול במים שני דפי אורז. נניח אותם במחבת אחד על השני.

4. כעת נדליק את האש ונשים את הבלילה במרכז דפי האורז. נשטח את הבלילה.

5. נשבול במים עוד שני דפי אורז ונשים אותם מעל התערובת.

6. כעת נכסה את המחבת במכסה למשך 2 דקות. בזמן הזה החביתה מתייצבת, ואז נהפוך לטיגון בצד השני.

7. נוריד את הרול מהאש, נמתין מעט שיתקרר ואאז ניתן להוסיף בתוכו ממרחים וירקות חתוכים, ולאחר מכן לגלגל את הרול לסגירה.

 

בתיאבון!​

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות