לא יודעים מה לאכול בתשעת הימים? המתכון הזה הוא בשבילכם!
מתכון פרווה קליל, פשוט, משביע ומהיר, ןבעיקר -טעים - לימי תשעת הימים. קבלו את לביבות הטונה

מצרכים:
1 קופסת שימורים של טונה
1 ביצה
1 כף קמח תופח
חצי כפית אבקת מלח
1 כפית אבקת שום
5 כפות קנולה
הכנה:
- מערבבים יחד את כל החומרים, למען השמן, עד שמקבלים תערובת אחידה
- מחממים את השמן במחבת
- יוצרים צורות לביבות מהבלילה ומניחים בשמן
- מטגנים משני הצדדים עד שמוכן
(ניתן להכין את המתכון ולהניח את הלביביות בתנור במקום לעשות אותן בטיגון)
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
- © כל הזכויות שמורות