מתכון לקרפ צרפתי מדהים להכנה ב10 דקות!
רוצים לגוון את הקינוחים שלכם ועדיין להרגיש במסעדה? הבאנו לכם מתכון שכל כך קל לעשות אותו, שאתם הולכים להכין אותו שוב ושוב ושוב

מה צריך למתכון?
כוס קמח, 2 שקיות סוכר וניל, כוס חלב, ביצה, כפית תמצית וניל, כף שמן, תוספות שאוהבים (שוקולד, שמנת מתוקה, גבינה לבנה תנובה, אגוזים קצוצים, גלידה, ריבה, פירות יער)
איך מכינים את המתכון?
1. נערבב יחד את כל החומרים, למעט התוספות, עד שנקבל תערובת שהיא מעט סמיכה.
2. נחמם מחבת לנניח עליו גוש קטן של חמאה שיימס.
3. ניצוק חצי מהבלילה למחבת ונשטח אותה על כל אורך ורוחב המחבת.
4. אחרי חצי דקה בערך, שןלי הקרפ הולכים להיות מעט מיובשים ויותר מוצקים - ברגע הזה נהפוך את הבלילה לצידה השני על ידי מרית.
5. נטגם גם את הצד השני ואז נוריד את הקרפ מהמחבת.
6. נוסיף את התוספות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
- © כל הזכויות שמורות