דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון לשבירת הצום: עוגיות תמרים טעימות בטירוף

מתכון קל ופשוט להכנה של עוגיות תמרים טעימות ונימוחות בפה לסיום מושלם של הצום


27/09/22 | ב' תשרי התשפ"ג
מתכון לשבירת הצום: עוגיות תמרים טעימות בטירוף

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

  • מצרכים:

  • עבור העוגיות:
  • קמח לבן - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (500 גרם)
  • אבקת אפיה - שקית (10 גרם)
  • סוכר וניל - שקית (10 גרם)
  • חמאה רכה (או מרגרינה) - אריזת נייר (100 גרם)
  • שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • מיץ תפוזים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

 

  • עבור המילוי:

  • ממרח תמרים - קופסת פלסטיק (450 גרם)
    לפיזור מעל - אבקת סוכר - 3 כף - סה"כ (48 גרם)

 

אופן ההכנה:

  • מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות. לשים את הקמח עם שאר מצרכי הבצק סקכרת ניקסר עד שמתקבל בצק נעים ורך.
  • מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר כחצי שעה.
  • מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו לשלושה חלקים שווים.
  • כל חלק מרדדים לעלה של 20X30, מורחים אותו בממרח התמרים ומגלגלים לרולדה.
  • מכניסים שוב את הבצק למקרר למשך כחצי שעה נוספת. על הבצק מסמנים חתכים על מנת שיהיה אפשרי לפרוס לאחר האפייה.
  • אופים בתנור למשך כחצי שעה עד להזהבה.
  • מפזרים מעל הבצק את אבקת הסוכר.
  • בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות