דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון מנצח: פשטידת קישואים ועגבניות

השילוב שלהם יחד מנצח ותמיד טעים, ואם ניצור מהשילוב פשטידה - בכלל זה יהיה משגע. קבלו מתכון לפשטידת קישואים ועגבניות


02/01/24 | כ"א טבת התשפ"ד
תהילים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

2 ביצים, 4 עגבניות פרוסות, 5 כפות שמן זית, כפית אורגנו מיובש, גביע שמנת חמוצה, שן שום כתושה, גביע קוטג', 8 קישואים פרוסים, מלח

 

איך מכינים את המתכון?

1. נחמם את שמן הזית ונטגן בו את הקישואים כשלוש דקות כ=עד שהם מזהיבים.

2. נתבל אותם במלח ובאורגנו.

3. את הקישואים נניח בתבנית ונסדר אותם בשכבה אחת שתכסה את תחתית התבנית.

4. נוסיף עוד שמן זית ונטגן את הגבניות עם השום.

5. את התעכרובת הזו נניח מעל שכבת הקישואים בתבנית.

6. בקערה נפרדת נערבב ביצים יחד עם הקוטג' והגבינה, ונתבל.

7. ניצוק את התערובת מעל לשכבת העגבניות.

8. נאפה בחום של 180 נעלות במשך לארבעים קות.

 

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות