דברו איתנו
מתכונים לשבת

קליל, מהיר הכנה וטעים: ממתק לשבת שלא תרצו להפסיק לנשנש

מתכון כיפי, טעים וקל להכנה ביתית שייתן לכם ממתק מושלם לשבת!


14/06/23 | כ"ה סיון התשפ"ג
תהילים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

לשכבת הנוגט:
270 גרם מחית נוגט, 120 גרם חמאה

לשכבת אגוזי הלוז:
1.5 כוסות אגוזי לוז ללא קליפה

לשכבת השוקולד:
250 גרם שוקולד חלב, 120 גרם שמנת מתוקה, חצי כפית מלח

 

איך מכינים את המתכון?

1. נמיס את מחית הנוגט ואת החמאה יחד במיקרוגל ונערבב אותם עד שתתקבל תערובת אחידה.

2. את התערובת נשפוך לתוך הבתנית ומעל נניח את אגוזי הלוז באופן צפוף. עם האצבעות נהדק אותם לשכבת השוקולד.

3. את התבנית נכניס למקפיא.

4. בנתיים נקצוץ את השוקולד ונשים אותו בקערה.

5. נרתיח את השמנת ונשפוך אותה מעל לשוקולד. נמתין כמה שניות ואז נערבב אותם יחד.

6. את הגנאש שיצא נשפוך מעל לאגוזי הלוז, ונניח לתבנית להצטנן.

7. את הכל נכניס למקפיא, וכשהכל קפא, נוציא את הקינוח לחמש דקות ואז בעזרת סכין חד נחתוך לקוביות.

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות