קליל, מהיר הכנה וטעים: ממתק לשבת שלא תרצו להפסיק לנשנש
מתכון כיפי, טעים וקל להכנה ביתית שייתן לכם ממתק מושלם לשבת!

מה צריך למתכון?
לשכבת הנוגט:
270 גרם מחית נוגט, 120 גרם חמאה
לשכבת אגוזי הלוז:
1.5 כוסות אגוזי לוז ללא קליפה
לשכבת השוקולד:
250 גרם שוקולד חלב, 120 גרם שמנת מתוקה, חצי כפית מלח
איך מכינים את המתכון?
1. נמיס את מחית הנוגט ואת החמאה יחד במיקרוגל ונערבב אותם עד שתתקבל תערובת אחידה.
2. את התערובת נשפוך לתוך הבתנית ומעל נניח את אגוזי הלוז באופן צפוף. עם האצבעות נהדק אותם לשכבת השוקולד.
3. את התבנית נכניס למקפיא.
4. בנתיים נקצוץ את השוקולד ונשים אותו בקערה.
5. נרתיח את השמנת ונשפוך אותה מעל לשוקולד. נמתין כמה שניות ואז נערבב אותם יחד.
6. את הגנאש שיצא נשפוך מעל לאגוזי הלוז, ונניח לתבנית להצטנן.
7. את הכל נכניס למקפיא, וכשהכל קפא, נוציא את הקינוח לחמש דקות ואז בעזרת סכין חד נחתוך לקוביות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
מרענן: מתכון לרול גבינות, תרד וחביתה
מתכון מושלם: עוגת שיש לוטוס
מתכון לעוגת טארט שוקולד וקרמל מלוח
אורז סגול כבר צא לכם לטעום?
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד
מתכון כזה עוד לא טעמתם: מתכון ללחמניות שניצל
מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד לבן
בריא, קל וטעים: עוגיות משומשום מלא וטחינה
טעים, בריא ועם ריח משגע: מתכון למוסקה קישואים, עדשים שחורות ופלפלים קלויים
ללקק את האצבעות: פשטידת עגבניות וקישואים
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
- © כל הזכויות שמורות