קליל, מהיר הכנה וטעים: ממתק לשבת שלא תרצו להפסיק לנשנש
מתכון כיפי, טעים וקל להכנה ביתית שייתן לכם ממתק מושלם לשבת!

מה צריך למתכון?
לשכבת הנוגט:
270 גרם מחית נוגט, 120 גרם חמאה
לשכבת אגוזי הלוז:
1.5 כוסות אגוזי לוז ללא קליפה
לשכבת השוקולד:
250 גרם שוקולד חלב, 120 גרם שמנת מתוקה, חצי כפית מלח
איך מכינים את המתכון?
1. נמיס את מחית הנוגט ואת החמאה יחד במיקרוגל ונערבב אותם עד שתתקבל תערובת אחידה.
2. את התערובת נשפוך לתוך הבתנית ומעל נניח את אגוזי הלוז באופן צפוף. עם האצבעות נהדק אותם לשכבת השוקולד.
3. את התבנית נכניס למקפיא.
4. בנתיים נקצוץ את השוקולד ונשים אותו בקערה.
5. נרתיח את השמנת ונשפוך אותה מעל לשוקולד. נמתין כמה שניות ואז נערבב אותם יחד.
6. את הגנאש שיצא נשפוך מעל לאגוזי הלוז, ונניח לתבנית להצטנן.
7. את הכל נכניס למקפיא, וכשהכל קפא, נוציא את הקינוח לחמש דקות ואז בעזרת סכין חד נחתוך לקוביות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
כך תכינו גרנולה ביתית מדהימה!
יאמיי: יצא לכם כבר להכין עוגת רוגלך?
את פשטידת התרד הזו אתם תרצו להכין שוב ושוב
מתכון לקרקרים בריאים שאתם הולכים להתמכר אליהם!
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת קראמבל שוקולד
מתכון לקציצות ברוטב ערמונים ובצל מקורמל
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
- © כל הזכויות שמורות
