קליל, מהיר הכנה וטעים: ממתק לשבת שלא תרצו להפסיק לנשנש
מתכון כיפי, טעים וקל להכנה ביתית שייתן לכם ממתק מושלם לשבת!

מה צריך למתכון?
לשכבת הנוגט:
270 גרם מחית נוגט, 120 גרם חמאה
לשכבת אגוזי הלוז:
1.5 כוסות אגוזי לוז ללא קליפה
לשכבת השוקולד:
250 גרם שוקולד חלב, 120 גרם שמנת מתוקה, חצי כפית מלח
איך מכינים את המתכון?
1. נמיס את מחית הנוגט ואת החמאה יחד במיקרוגל ונערבב אותם עד שתתקבל תערובת אחידה.
2. את התערובת נשפוך לתוך הבתנית ומעל נניח את אגוזי הלוז באופן צפוף. עם האצבעות נהדק אותם לשכבת השוקולד.
3. את התבנית נכניס למקפיא.
4. בנתיים נקצוץ את השוקולד ונשים אותו בקערה.
5. נרתיח את השמנת ונשפוך אותה מעל לשוקולד. נמתין כמה שניות ואז נערבב אותם יחד.
6. את הגנאש שיצא נשפוך מעל לאגוזי הלוז, ונניח לתבנית להצטנן.
7. את הכל נכניס למקפיא, וכשהכל קפא, נוציא את הקינוח לחמש דקות ואז בעזרת סכין חד נחתוך לקוביות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
מתכון לחלת מפתח מושלמת!
מתכון מדהים לכרוב ממולא בשר ואורז
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
- © כל הזכויות שמורות