דברו איתנו
מתכונים לשבת

חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש

אתם הולכים להתאהב במתכון העוגה הזה: כל כך טעים ויגרוף לכם המון מחמאות! אל תפספסו את המתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש


11/09/24 | ח' אלול התשפ"ד
חגיגי ומיוחד: מתכון לבריוש תפוחים עם קרמבל שקדים ודבש

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

עבור הבריוש: 

 

עבור הקרמבל:

 

עבור המילוי:

 

עבור הסירופ:

 

איך מכינים את המתכון?

1. נתחיל בהכנת הבריוש: נניח את הביצים, הקמח, החלב, הסוכר והשמרים במיקסר ונערבב עם וו לישה במהירות בינונית.

2. נוסיף את המלח ונמשיך בערבוב.

3. כעת נוסיף בהדרגה את החמאה ונמשיך ללוש. נוסיף גם את אגוזי הפקאן ולשים קצת.

4. נתפיח את הבצק כשעה וחצי.

5. בנתיים נכין את המילוי: את התפוחים נקלף ונחתוך לקוביות קטנות.

6. את הסוכר והחמאה נמיס יחש בסיר על האש עד קבלת תערובת אחידה. נוסיף את התפוחים וגם את הקינמון ונערבב כחמש דקות.

7. נצנן את המילוי.

8. את הבצק נחלק לכדורים וכל כדור נשטח עם מערוך.

9. בכל משטח בצק נמלא את המילוי ונסגור את הבצק.

10. נתפיח את הכל עוד כשעה.

11. עכשיו נכין את הקרמבל: נערבב יחד קמח, סוכר ואבקת שקדים במיקסר עם וו גיטרה. נוסיך בהדרגה את החמאה ונערבב.

12. נכין את הסירופ: בסיר נרתיח דבש וקינמון יחד ןנערבב כשתי דקות. לאחר מכן נקרר את הסירופ לשעה במקרר.

13. כעת נרכיב יחד את כל העוגה: נסדר את כדורי הבצק הממולאים בתבנית, על כל כדור נפזר הרבה קרמבל ונאפה בחום של 170 מעלות בתנור למשך כעשרים דקות. 

14. כאשר הכוגה וצאת מהתנור ועדיין חמה, נפזר עליה את הסירופ הקר.

 

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות