מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם
החורף כאן ואתם מחפשים מתכון טעים שיחמם לכם את הלב? מצאנו אותו בשבילכם! נסו להכין את מרק האפונה והארטישוק הירושלמי המוקרם ובטוח תתלהבו

מה צריך למתכון?
2 כוסות אפונה ירוקה קפואה, כפית שמן קוקוס, מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט, 2 קישואים חתוכים לקוביות, 500 גרם ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות, בצל, 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, רבע כוס שיבולת שועל, חצי כוס חלב קוקוס, 2 שיני שום
איך מכינים את המתכון?
1. נחמם כפית של שמן קוקוס ונטגן בו את הבצל.
2. כעת נוסיף את תפוחי האדמה, הארטישוק והקישואים לאותו סיר ונוסיף מים שיכסו את כל הירקות.
3. נוסיף את החלב קוקוס ואת שיבולת השועל ונוסיף גם תבלינים.
4. נביא את הסיר למצב של רתיחה, ונבשל על אש נמוכה במשך כעשרים דקות.
5. כשהירקות רכים נטחן את המרק במעבד מזון עד שנקבל מרקם אחידץ
6. נשים את הזעועית במסננת ונשטוף בזרם מים כדקה, ואז נוסיף את השעועית למרק.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
בריא וטעים: מתכון לריזוטו שיבולת שועל ועגבניות שרי
מתכון למאפה פרגיות טעים במיוחד
מתכון לעוגת רולדה שוקולד - קצפת
יאמייי: פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
מתכון טעים לקיש תפוחי אדמה, תרד, גבינות ובצל סגול
מתכון נדיר לארנצ'יני גבינה ופתיתים
עוגת קישואים ברוטב יוגורט כבר טעמתם?
מתכון נדיר לקציצות דג ברוטב אגריסטדה
מתכון לחלת מפתח מושלמת!
מתכון מדהים לכרוב ממולא בשר ואורז
התוספת המושלמת: מתכון לשעועית עם צנוברים קלויים וצ'ילי
מתכון מרענן: כנפיים ברוטב צ'ילי, תפוזים ומייפל
מאפינס תירס כבר יצא לכם לטעום?
מתכון מטריף: חלות גביניות
טעים ומקורי: מתכון לקדירת עוף עם פירות יבשים
- © כל הזכויות שמורות