דברו איתנו
מתכונים לשבת

מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם

החורף כאן ואתם מחפשים מתכון טעים שיחמם לכם את הלב? מצאנו אותו בשבילכם! נסו להכין את מרק האפונה והארטישוק הירושלמי המוקרם ובטוח תתלהבו


18/12/24 | י"ז כסלו התשפ"ה
מושלם לחורף: מתכון למרק אפונה וארטישוק ירושלמי מוקרם

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

2 כוסות אפונה ירוקה קפואה, כפית שמן קוקוס, מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט, 2 קישואים חתוכים לקוביות, 500 גרם ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות, בצל, 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, רבע כוס שיבולת שועל, חצי כוס חלב קוקוס, 2 שיני שום

 

איך מכינים את המתכון?

1. נחמם כפית של שמן קוקוס ונטגן בו את הבצל.

2. כעת נוסיף את תפוחי האדמה, הארטישוק והקישואים לאותו סיר ונוסיף מים שיכסו את כל הירקות.

3. נוסיף את החלב קוקוס ואת שיבולת השועל ונוסיף גם תבלינים.

4. נביא את הסיר למצב של רתיחה, ונבשל על אש נמוכה במשך כעשרים דקות.

5. כשהירקות רכים נטחן את המרק במעבד מזון עד שנקבל מרקם אחידץ

6. נשים את הזעועית במסננת ונשטוף בזרם מים כדקה, ואז נוסיף את השעועית למרק.

 

בתיאבון!

 

  •  

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות