דברו איתנו
מתכונים לשבת

יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון

הפעם הבאנו לכם מתכון מקורי למג'דרה שעשוייה מפתיתים! הבשר הטחון רק משדרג את כל החוויה, והתוצאה - חגיגה של טעמים


29/01/25 | כ"ט טבת התשפ"ה
יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

חבילת פתיתים, שלושת רבעי כוס עדשים שחורות, 500 גרם בשר בקר טחון, שליש כוס שמן זית, 3 בצלים פרוסים דק, 2 כפות עלי זעתר, כף זרעי כמון, 2 כפיות בהרט, מלח, פלפל שחור גרוס

איך מכינים את המתכון?

1.נרתיח מים עם הרבה מלח בסיר גדול ונבשל את העדשים כעשרים דקות עד שהן מתרככות.

2. כעת נוסיף את הפתיתים לסיר ונבשל עוד כעשר דקות עד שגם הם מתרככים.

3. נסנן את המים.

4. בסיר שטוח נחמם שמן ונוסיף לו את זרעי הכמון. לאחר מכן נוסיף גם את הזעתר והבצל ונטגן עד שהבצל משחים.

5. נוסיף גם את הבשר הטחון, נוסיף תבלינים ונטגן עד שהבשר משחים.

6. כעת נוסיף פנימה את תערובת הפתיתים והעדשים, נוסיף עוד תבלון ונטגן יחד עוד כמה דקות.

 

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות