יאמיי: מתכון למג'דרה פתיתים יחד עם בשר טחון
הפעם הבאנו לכם מתכון מקורי למג'דרה שעשוייה מפתיתים! הבשר הטחון רק משדרג את כל החוויה, והתוצאה - חגיגה של טעמים

מה צריך למתכון?
חבילת פתיתים, שלושת רבעי כוס עדשים שחורות, 500 גרם בשר בקר טחון, שליש כוס שמן זית, 3 בצלים פרוסים דק, 2 כפות עלי זעתר, כף זרעי כמון, 2 כפיות בהרט, מלח, פלפל שחור גרוס
איך מכינים את המתכון?
1.נרתיח מים עם הרבה מלח בסיר גדול ונבשל את העדשים כעשרים דקות עד שהן מתרככות.
2. כעת נוסיף את הפתיתים לסיר ונבשל עוד כעשר דקות עד שגם הם מתרככים.
3. נסנן את המים.
4. בסיר שטוח נחמם שמן ונוסיף לו את זרעי הכמון. לאחר מכן נוסיף גם את הזעתר והבצל ונטגן עד שהבצל משחים.
5. נוסיף גם את הבשר הטחון, נוסיף תבלינים ונטגן עד שהבשר משחים.
6. כעת נוסיף פנימה את תערובת הפתיתים והעדשים, נוסיף עוד תבלון ונטגן יחד עוד כמה דקות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
כך תכינו גרנולה ביתית מדהימה!
יאמיי: יצא לכם כבר להכין עוגת רוגלך?
את פשטידת התרד הזו אתם תרצו להכין שוב ושוב
מתכון לקרקרים בריאים שאתם הולכים להתמכר אליהם!
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת קראמבל שוקולד
מתכון לקציצות ברוטב ערמונים ובצל מקורמל
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
- © כל הזכויות שמורות
