דברו איתנו
מתכונים לשבת

אתם הולכים להשתגע: מתכון למיני סושי

אוהבים סושי? רוצים להכין בבית באופן ברור ונוח? לפניכם מתכון למיני סושי להכנה ביתית


04/01/23 | י"א טבת התשפ"ג
אתם הולכים להשתגע: מתכון למיני סושי

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

עבור האורז:

כוס אורז לסושי או אורז עגול, כפית מלח, 1/2 כפית סוכר, 1 ו-1/3 כוסות מים רותחים, 2 כפות חומץ אורז

עבור המילוי:

500 גרם פילה סלמון טרי, חתוך לקוביות קטנות, 1/2 כפית אבקת שום, 2 כפיות רוטב צ’ילי מתוק, 2 כפות סויה, כפית שמן שומשום
 

מצרכים נוספים:

4 אצות, 2 אבוקדו, 2-3 כפות שומשום קלוי או שחור, מעט מיונז, מעט רוטב סרירצ’ה
 

איך מכינים:

1. לשים בקערה מים קרים ולשים שם את האורז הברור למשך עד 40 דקות.
2. נסנן את האטרז מהמים ונוסיף לו מים רותחים ומלח.

3. נבשל אותו 20 דקת על אש קטנה, ואז נשאיר את הסיר פתוח.

4.את החומץ והסוכר נחמם בנתיים בסיר אחר עד שהסוכר נמס.

5. לאורז החם נוסיף את החומץ והסוכר ונערבב. כעת, נצנן את האורז.
6. את האצות נחתוך לארבעה חלקים.

7. את המצרכים של המילוי נערבב בקערה.
8. בתוך כל ריבוע אצה נשים כף אורז. מעל כל אחד נשים 2 כפות סלמון מהרוטב שיצרנו.

9. נאפה בחום של 190 מעלות במשך כ-10 דקות.
10. קוביות אבוקדו, סרירצ’ה ומיונז נשים על הכל לפני ההגשה.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות