דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד

אוהבים קרפצ'ו? רוצים להכין אותו בקלות בבית ולגרוף מחמאות? נסו את המתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד


23/07/25 | כ"ז תמוז התשפ"ה
מתכון לקרפצ'ו תפוחי אדמה על עלי מנגולד

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

עבור הקרפצ'ו:

 

עבור הוויניגרט: 

 

עבור התערובת:

, מלח

 

עבור ההגשה:

 

איך מכינים את המתכון?

1. נקלה את רכיבי התערובת במחבת כמה דקות עד שהםן מזהיבים ואז מתבלים אותם במלח.

2. את הגרעינים שכבר קלויים נטחן בבלנדר בפולסים קצרים, ואז נוסיף שמן ונערבב.

3. נעבור להכנת הויניגרט: את הסוכר והחומץ נבשל כעשרים דקות באש גבוהה עד שנשארת חצי המכמות המקורית.

4. נצנן את התערובת שיצאה ונוסיף את סוגי השמן ונערבב.

5. כעת נכין את הקרפצ'ו: נרכך את תפוחי האדמה בבישול של כחצי שעה ונעביר אותם לקערה.

6. נחתוך אותם ונוסיף שום כתוש, אוגנו ושמן זית ונערבב.

7. כעת נניח את חתיכות תפוחי האדמה בין ניירות אפייה ובעזרת פטיש שניצלים נשטח אותם עד שיהיו דקים. נשים את הקרצפ'ו שנוצר על מגש.

8. כעת נכין את ההגשה: את עלי המנגולד נשים באש ונוסיף שמן זית ומלח ונחכה לחריכה כשתי דקות.

9. את הקרפצ'ו נשים על עלי המנגולד ונשים מעל חמש כפות מהוויניגרט. נוסיף עוד שלוש כפות התערובת הזרעים, ומלח לפי הטעם.

 

בתיאבון!

 

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות