מתכון למעורב ירושלמי כמו שמעולם לא טעמתם!
מעורב ירושלמי הוא מתכון שמשלב יחד כמה סוגי בשרים, והתוצאה - טעימה מאד. קבלו מתכון למעורב ירושלמי משגע!

מה צריך למתכון?
בצל, שמן, 250 גקם כבד עוף, 400 גרם חזה עוף, 250 גרם טחול עוף, 250 גרם לבבות עוף, כורכום, פפריקה, פלפל שחור, כמון (רבע כפית מכל תבלין), כפית מלח
איך מכינים את המתכון?
1. נטגן את הבצל בשמן עד שיזהיב ואז נוסיף את רצועות החזה.
2. כשרצועות החזה מתחילות לשנות צבע, נוסיף את הכבד, הלבבות והטחול.
3. נתבל בתלינים ונמשיך לטגן עוד כרבע שעה.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
כך תכינו גרנולה ביתית מדהימה!
יאמיי: יצא לכם כבר להכין עוגת רוגלך?
את פשטידת התרד הזו אתם תרצו להכין שוב ושוב
מתכון לקרקרים בריאים שאתם הולכים להתמכר אליהם!
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת קראמבל שוקולד
מתכון לקציצות ברוטב ערמונים ובצל מקורמל
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
- © כל הזכויות שמורות
