דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון למרק עוף מושלם לסעודה מפסקת

מרק עוף הוא קלאסי לסעודה מפסקת שלפני יום כיפור. הבאנו לכם מתכון מושלם


21/09/23 | ו' תשרי התשפ"ד
מתכון למרק עוף מושלם לסעודה מפסקת

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

עוף שלם מפורק, נקי ושטוף היטב, 2 כפות שמן, מלח, פלפל שחור, ½ כפית חוויאג’ למרק, כפית כורכום, 3 גזרים חתןוכים, 5 תפוחי אדמה חתוכים, 5 גבעי סלרי מופרדים לעלים, 2 בצלים קצוצים, פטרוזיליה, מים רותחים

 

איך מכינים את המתכון?

1. ניקח סיר גדול ונחמם בן את השמן.

2. נכניס לסיר את העוף ונשחים אותו מכל צדדיו. לאחר מכן נוציא אותו למלחת.

3. נוסיף את הבצל ונטגן אותו עד שיזהיב.

4. בנתיים ניתן להוריד את העור מהעוף שהשחים.

5. נוסיף את העוף לסיר בחזרה ונשים מים רותחים שיכסו שלושת רבעי מגודל הסיר.

6. כעת נוסיף את הסלרי והפטרוזיליה ונביא לרתיחה. נוריד כעת את האש לנמוכה ונבשל כך את המרק כשעה וחצי

7. עכשיו נוסיף את כל שאר הירקות ונתבלן.

8. נביא שוב לרתיחה, ננמיך את האש ונבשל עוד כעשרים דקות עד שהירקות מתרככים.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות