דברו איתנו
מתכונים לשבת

מכירים מריטוצו? אתם הולכים להתאהב בלחמניות הבריוש האיטלקי!

מריטוצו הן לחמניות בריוש איטלקי מיוחדות. לפניכם מתכון למריטוצו במילוי וניל


04/01/23 | י"א טבת התשפ"ג
מכירים מריטוצו? אתם הולכים להתאהב בלחמניות הבריוש האיטלקי!

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

עבור הבצק: 

500 גרם קמח לבן, 2 ביצים, מעט מלח, 60 גרם סוכר לבן, 10 גרם שמרים יבשים, מיכל שמנת לבישול, 100 גרם חמאה, מעט מחית וניל

עבור הקרם:

2 מיכלים שמנת להקצפה, כפית מחית וניל, 1/2 כוס אבקת סוכר

 

איך מכינים?

  1. את הקמח עם הסוכר והשמרים נערבב במיקסר עם וו לישה.
  2. השמנת לבישול, הביצים, הווניל, המלח והחמאה נוסיף לתערובת ונמשיך לערבב. עושים זאת עד שייווצר בצק דביק למשך כ-10 דקות. 
  3.  את הבצק נעביר לקערה משומנת ונגרום לו להיות בהתפחה במשך כ-60 דקות.
  4. את הבצק נעביר למשטח שיש עליו קמח ואז נחלק אותו ל-8 חלקים. מכל חלק ניצור כדור וניצור ממנו צורת לחמניה.
  5. את ה"לחמניות" נתפיח למשך שעה.
  6. כל "לחמניה" נבריש בביצה ונכניס לתנור למשך 20 דקות.
  7. במקביל נכין את הקרם:  את השמנת להקצפה עם אבקת הסוכר ומחית הווניל נקציף במיקסר עד שנקבל קרם יציב.
  8. עכשיו נכין את הקרם: להקציף במיקסר עד לקבלת קרם יציב.
  9. את הקרם נכניס לתוך כל אחת מהלחמניות.

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות