מכירים מריטוצו? אתם הולכים להתאהב בלחמניות הבריוש האיטלקי!
מריטוצו הן לחמניות בריוש איטלקי מיוחדות. לפניכם מתכון למריטוצו במילוי וניל

מה צריך למתכון?
עבור הבצק:
500 גרם קמח לבן, 2 ביצים, מעט מלח, 60 גרם סוכר לבן, 10 גרם שמרים יבשים, מיכל שמנת לבישול, 100 גרם חמאה, מעט מחית וניל
עבור הקרם:
2 מיכלים שמנת להקצפה, כפית מחית וניל, 1/2 כוס אבקת סוכר
איך מכינים?
- את הקמח עם הסוכר והשמרים נערבב במיקסר עם וו לישה.
- השמנת לבישול, הביצים, הווניל, המלח והחמאה נוסיף לתערובת ונמשיך לערבב. עושים זאת עד שייווצר בצק דביק למשך כ-10 דקות.
- את הבצק נעביר לקערה משומנת ונגרום לו להיות בהתפחה במשך כ-60 דקות.
- את הבצק נעביר למשטח שיש עליו קמח ואז נחלק אותו ל-8 חלקים. מכל חלק ניצור כדור וניצור ממנו צורת לחמניה.
- את ה"לחמניות" נתפיח למשך שעה.
- כל "לחמניה" נבריש בביצה ונכניס לתנור למשך 20 דקות.
- במקביל נכין את הקרם: את השמנת להקצפה עם אבקת הסוכר ומחית הווניל נקציף במיקסר עד שנקבל קרם יציב.
- עכשיו נכין את הקרם: להקציף במיקסר עד לקבלת קרם יציב.
- את הקרם נכניס לתוך כל אחת מהלחמניות.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
כך תכינו גרנולה ביתית מדהימה!
יאמיי: יצא לכם כבר להכין עוגת רוגלך?
את פשטידת התרד הזו אתם תרצו להכין שוב ושוב
מתכון לקרקרים בריאים שאתם הולכים להתמכר אליהם!
לא יישאר פירור: מתכון לעוגת קראמבל שוקולד
מתכון לקציצות ברוטב ערמונים ובצל מקורמל
יצא לכם כבר לטעום סמוסה הודית?
מתכון ללקק את האצבעות: קראמבל פירות וקרם מסקרפונה
מתכון לעוגת דבש ורסק תפוחים
תנסו בבית: מתכון לפשטידת תרד
על סטייק כרוב כבר שמעתם?
המנה העיקרית שלכם להיום: מתכון לחזה עוף בקארי
הילדים יעופו על זה: מתכון טעים לאורז עם אטריות
מתכון לעוגיות שקדים ושוקולד
יאמייי: מתכון לפסטה במילוי תרד וגבינות
- © כל הזכויות שמורות
