דברו איתנו
מתכונים לשבת

מתכון מושלם לדגים מרוקאיים

את המתכון הבא אתם לא רוצים לפספס! מתכון טעים להכנת דגים מרוקאיים. רק תיזהרו, הוא קצת חריף


14/11/24 | י"ג חשון התשפ"ה
מתכון מושלם לדגים מרוקאיים

עוד לא מחוברים לכל הטוב שיש לנו להציע? התחברו עכשיו לקבוצות השונות וולתכנים הייחודיים שלנו ברשתות החברתיות! לחצו כאן >>>

מה צריך למתכון?

5 פרוסות דג, 5 גמבות אדומות, 3 כפות רסק עגבניות, 2 פלפלים ירוקים חריפים, 5 שיני שום, 5 עגבניות, 1/2 כוס שמן זית, חופן פטרוזיליה טרי חתוך גס, מלח, כמון, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל שחור, 3 כפות רס עגבניות

איך מכינים את המתכון?

1. את הגמבות נחתוך לרצועות גדולות ואת העגבניות לרצועות דקות

2. נחמם חצי כוס שמן בסיר וכשהוא מתחמם נוסיף את הגבות פנימה.

3. נטגן את הגמבות, ובהמשך נוסיף את העגבניות. נערבב יחד.

4. נחתוך את השום לחתיכות ונוסיף גם אותו. נחכה שהכל ייהפך יחד למעין עיסה.

5. כעת נשים בסיר רסק עגבניות ונערבב.

6. נוסיף כוס מים רותחים ואת התבלינים ונערבב יחד עד שהכל הופך לעיסה.

7. כעת נוסיף את הדגים פנימה ונבשל במשך כחצי שעה.

8. נוסיף את הפסטרוזיליה לסיר ונערבב עוד כמה דקות.

 

בתיאבון!

מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>

עוד מאמרי תוכן בנושא מתכונים לשבת
X
  • © כל הזכויות שמורות