חם אש: מתכון לפוקאצ'ה בטאבון
פוקאצ'ה הוא בצק עבה, רך ואוורירי שכשמתחילים לאכול ממנו, לא מפסיקים! לפניכם מתכון לפוקאצ'ה נפלאה
עוד לא מחוברים לכל מה שיש לנו להציע? הצטרפו לכל הטוב שהכנו לכם ותישארו תמיד מחוברים! הקליקו כאן עכשיו >>>
מה צריך למתכון?
עבור הכיסוי מלמעלה:
מלח,
איך מכינים את המתכון?
1. ניקח מערבל ונערבב יחד את הקמח והשמרים היבשים עם וו לישה במשך 2 דקות.
2. נוסיף בהרגתיות מים ונמשיך לערבל למשך 2 דקות נוספות לקבלת בצק אחיד
3. תוך כדי העירבול נוסיף שמן זית ונלוש עוד כשמונה דקות במהירות בינונית. הבצק שמתקבל צריך להיות גמיש ורך.
4. נגביר מעט את מהירות הלישה לעוד שתי דקות נוספות ונחלק את הבצק לחלקים במשקל 150־155 גרם.
5. כל חלק נגלגל לצורת כדור (לא נקמח את המשטח בקמח!). ונניח בקופסה שמקומחת בסמולינה תוך שאנו יוצרים מרווחים.
6. נשים את הקופסא במקרר למשך כשמונה שעות לפחות, עדיף יותר.
7. את הבצק נוציא מהמקרר כשארבע שעות לפני שרוצים לאפות אותו.
8. נקמח את הבצק בסמולינה משני צידיו, ניצור מהבצק צורות של אליפסה פתוחה ונכניס לטאבון שחומם שעה לפני האפייה לחום של 350 מעלות.
9. מעל כל פוקאצ'ה שיוצאת נזלף מלמעלה מלח, רוזמרין ושמן זית.
10. את הפוקאצ'ות נשים במרכז הטאבון ונאפה על אש חיה במשך כדקה וחצי, עד שהן מזהיבות ומקבלות קראסט.
11. כשהן יוצאות מהטאבון נמשח אותן בשמן זית ונפזר מלמעלה את הפרמזן.
בתיאבון!
מחפשים את הרוגע והשלווה בבית? נסו את זה >>>
מתכון טעים טעים וקליל: מתכון ללינגוויני עם עגבניות שרי
מתכון מנצח וגורף מחמאות: מתכון לריזוטו סלמון
מתכון למאפה פסטה: מנסים להיפטר מהחמץ? זו הדרך (הטעימה) לעשות את זה
מתכון נדיר לפריקסה מושלם!
רעבים? מתכון לנודלס מוקפץ עם ירקות כמו במסעדה
לא רוצים להשמין בחג הזה? מתכון לאוזני המן מעולות ודלות קלוריות!
כאלה עוד לא טעמתם: מתכון לאוזני המן טופי קרמל
הכל הפוך: מתכון לאוזני המן מלוחות!
תגידו, עוגת בורקס כבר יצא לכם לטעום?
בריא וקל להכנה: מתכון מיוחד לאורז כרובית
לכבוד פורים קטן: מתכון לעוגת אוזן המן!
אי אפשר להפסיק לנשנש: מתכון לעוגיות קקאו מושלגות ומושלמות
טעים ומפתיע: מתכון לעוף ברוטב זעתר
חמים בפה ובלב: מתכון למרק דלעת וחומוס
בריא וטעים: מתכון למשקה חלב שקדים שיחזק אתכם
- © כל הזכויות שמורות